Adhdministeriet represents i DN

13475003_1105599099504285_2550234187461779621_o

”Vi älskar varandra jättemycket, men utan strukturerna så kan det bli svårt.”

Igår var vi på Adhdministeriet lite extra galet stolta då allas vår Angelica Ogland var med i Insidan i DN – på ett helt uppslag i papperstidningen! <3

Inte minst är vi stolta över att DN kontaktade Angelica efter att ha läst Angelicas blogginlägg här på Adhdministeriet om hur adhd-symtom kan ta sig uttryck i relationer och vilka konsekvenser det kan få. Du kan läsa det inlägget här.

I artikeln beskriver Angelica och hennes själsfrände Magnus hur de gör för att få sin relation att funka när båda två har adhd. De delar med sig av både kärleksfulla råd och handfasta tips, och en stor dos igenkänning!

 

”Jag känner starkt och mycket. Om jag är skitglad så tror jag att jag alltid kommer att vara så glad. Om jag är ledsen så är det samma sak. Jag tror att känslan ska vara för evigt. Det gör att det kan bli en sådan obalans.”

Här kan du läsa artikeln på webben:
http://mobil.dn.se/…/ny-serie-vi-behover-strukturer-for-at…/

Håll utkik efter resten av denna unika artikelserie i Dagens Nyheter eller via våra sociala kanaler! Ny artikel kommer redan i morgon.

1Kommentera
 • Anna

  7 maj, 2018 at 16:03 Svara

  Hej

  Jag fick min ahdh diagnos när jag var 25 år medicin när jag fyllde 30 men har aldrig pratat med andra kvinnor om min diagnos eller hur den eller jag påverkar mitt liv, skulle gärna vilja få kontakt med andra kvinnor med adhd och därigenom få tips och dela erfarenheter. Jag är 34 år och mamma till två pojkar på 15 & 8 år. Jag är separerad från båda barnens pappor och har en särbo, jag pluggade juridik & jobbade heltid plus var mammaledig men träffade nog en vägg sedan och arbetar idag som konsult och läraren efter att ha arbetat på Google i SF osv i flera år men samtisigt bott i Sverige.

  Kaos

  Hoppas ni kan rekommendera mig hur man kommer i kontakt med andra kvinnor, som är som mig❤️

  Mvh

  Anna Edelsvärd

Lägg till en kommentar