Jag är så trött på min impulsivitet.

Jag blir så trött på mig själv och min impulsivitet.

 

Har varit sjuk i en vecka, vilket betytt att jag bara legat i sängen. Det är ju för mig vila eftersom livet annars springer i ett högt tempo.

 

Men så idag, första friska dagen (fortfarande med Ipren i kroppen eftersom jag egentligen inte alls är frisk) så kommer impulserna och idéerna om allt som ska fixas.

 

Nu i skrivande stund ligger jag i fåtöljen med hjärtklappning efter att ha

 • våttorkat i alla fönter
 • hängt tvätt
 • putsat ljusstakar
 • hängt upp adventsstjärnorna
 • dammsugit i alla rum
 • tagit på sofföverdragen och fåtöljöverdragen eftersom jag har tvättat allt
 • dammsugit alla skolådor och sorterat ut skor som inte längre används
 • osv osv

Det här gjorde jag nog på en timme.

Klockan är halv nio en lördagskväll och barnen väntar liksom på att myset ska börja någon gång.

 

Men när jag kör igång finns ingenting annat. Inte ens jag själv. Jag orkar ju inte det här tempot egentligen. Och nu kommer jag vara trött hela morgondagen.

 

Hur HUR ökar man sin självmedvetenhet? Och vart är bromsen?

 

1Kommentera
 • Lennart

  5 december, 2016 at 14:15 Svara

  Självkännedom är ju bra, och man måste försöka att påminna sig om hur mycket man orkar. Har själv känt mig i högform av Ipren, och vet andra som gjort det, trots att man egentligen är sjuk. Tror att man med vetskap om att Ipren är i kroppen måste försöka att hålla igen, och bete sig som man fortfarande är sjuk, dvs vila en hel del.
  Sedan så känner jag igen detta med att man kör på för hårt och tar slut även i andra situationer, där gäller det att i stridens hetta att försöka att påminna sig om att man mår bättre i längden av att ta det lite lugnare.
  Vänligen Lennart

Lägg till en kommentar