3 Kommentarer
 • camilla Lundberg

  13 juni, 2016 at 13:43 Svara

  men…Du skriver i stort sett om mig.
  detta är helt galet!
  jag både skrattar och grinar mig genom dina inlägg.

  men..du skrev ett inlägg om allt eller inget, inget mittimellan typ…tog du bort de?
  va så bra!!!

  • Karin

   13 juni, 2016 at 14:08 Svara

   Hej Camilla! Vad glad jag blir att du kan känna igen dig i mina texter. Eller ja, du fattar. Såklart inte glad att du också har en knepig vardag men glad att du kan känna igenkänning. Vi är många som delar samma typ av vardag och ju mer vi pratar om det desto lättare har vi att hitta till varandra.

   Hmmm….jag funderar på vilket inlägg du tänker på. Det låter väldigt mycket som någonting jag skulle kunna ha skrivit men jag kan inte känna igen att jag har tagit bort några inlägg.

   Ha en bra dag!
   Hälsningar Karin

  • Karin

   16 juni, 2016 at 19:46 Svara

   Hej Camilla! Vad glad jag blir att du kan känna igen dig i mina texter. Eller ja, du fattar. Såklart inte glad att du också har en knepig vardag men glad att du kan känna igenkänning. Vi är många som delar samma typ av vardag och ju mer vi pratar om det desto lättare har vi att hitta till varandra.

   Hmmm….jag funderar på vilket inlägg du tänker på. Det låter väldigt mycket som någonting jag skulle kunna ha skrivit men jag kan inte känna igen att jag har tagit bort några inlägg.

   Ha en bra dag!
   Hälsningar Karin

Lägg till en kommentar